Assenti badkamermeubelen hebben hét

Een niet alledaags programma van badkamermeubelen dat voorbij gaat aan de min of meer standaard modellen voor de badkamers dat we vandaag de dag toch wel aantreffen. Met een duidelijk afwijkend design bij veel van hun modellen zet het Assenti badkamermeubel een design neer dat voor veel badkamerstijlen toepasbaar is. Niet alleen moderne en minimalistische badkamerkasten en meubelen die in hoogglans gespoten of in gefineerde houtdecors tot een blikvanger in de badkamerruimte worden. Het vervolmaken van de bijbehorende wastafels uit solid surface of natuursteen in een vorm die perfect aansluit bij de stijl van het moderne design, bijvoorbeeld door een vrijhangende wastafel boven het meubel of een totaal in de wastafelonderkast verzonken wastafelblad, is onlosmakelijk als kenmerk verbonden aan het design van Assenti. Om u een beeld te geven van hetgeen ik hierbij voor ogen heb, kunt u denken aan: Springfield Pure, Icarus of Aphrodite, bij Bad & Design verstrekken wij u graag meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave van uw favoriete Assenti badmeubel.

Badkamermeubelen met stijl

Ook de in de hedendaagse stijl ontworpen en vormgegeven badmeubels en wastafels bezitten een dergelijke designkracht, waarbij niet alleen de wastafelonderkast ‘anders’ is maar ook de vormgeving van de wastafel of de hoge kasten tot in het detail hieraan bijdraagt. Ook hier de bijzondere uitvoering door bijvoorbeeld een wastafelblad met een afschuining naar een douchegoot toe, en de houtdecors uit melamine of fineer en Ral kleuren die, eveneens uit melamine of als gespoten lakwerk geleverd kunnen worden. Het idee van de afgsechuinde Solid surface wastafel ziet u terug in het badkamermeubel Victory, een hedendaags ontwerp dat als tijdloos model in veel badkamers toepasbaar is. Ook dit meubel kunt u bij Bad & Design online bestellen.

De Belgische klassiekers

Ondanks dat men deze badkamermeubelen van Assenti als klassiek indeelt in deze categorie wil dat niet zeggen dat het ouderwetse meubelen zijn. Je zou er wellicht zelfs de term ‘tijdloos klassiek’ voor kunnen introduceren want ondanks het design passend bij dat tijdperk hebben deze badmeubelen een stijl en uitstraling die tijdloos mooi blijft. Matte klassieke tinten met bewerkte kastdeuren en weer dat detail in de deurknoppen of deurgrepen maakt de Asssenti klassieke badkamermeubelen tot iets bijzonders. Een wastafel van Belgisch natuursteen is al iets bijzonders maar als dat in een meubel is verwerkt van 300cm lang dan ontstaat er een extrapolerende impressie. Luifels met verlichting boven de spiegel en kasten bedoeld voor het wasgoed, Assenti maakt het geheel naar uw wens. Bij de gehele productie staat kwaliteit op de eerste plaats omdat een mooi begin ook een mooi einde moet hebben. Ergernis gedurende de lange levensduur is dan ook niet wenselijk, het zou de aantrekkelijkheid van de meubelen kunnen beïnvloeden.

Voor vragen en adviezen klikt u hier door naar Badendesign