Aquabrasie

Op het gebied van anti-aging duiken er elk jaar wel een aantal nieuwe behandelmethoden op. Een methode die de laatste jaren erg in opkomst is, is Aquabrasie: een peeling met water. Iedereen weet dat het verouderingsproces onvermijdelijk is en dat we het niet tegen kunnen houden, maar er is zeker wel iets te doen aan de snelheid waarmee het verouderingsproces optreedt. Met de juiste behandelingen is dit proces namelijk goed te remmen en te vertragen. Bij huid verbeterende behandelingen wordt al snel gedacht aan peelings en micodermabrasie, maar door je eens te verdiepen in nieuwere methodes kan je misschien wel meer winst behalen…

Aquabrasie is zoals gezegd een peeling met water. Het wordt ook wel omschreven als een zachte, maar toch intensieve peeling van de huid zonder kristallen, zand of andere chemische producten. Er wordt slechts gebruik gemaakt van water. Veel natuurlijker ga je het niet krijgen. Met een aangename waterdruk wordt een dubbele peeling uitgevoerd en door de vacuĂĽmtechniek worden de afgebroken stoffen direct afgevoerd. Na de behandeling worden er werkstoffen de huid ingesluisd om de huid te kalmeren. Dit zijn onder andere vitamines, mineralen en antioxidanten. Tot slot wordt de huid nog verwend met een fijne massage.

Deze nieuwe methode is ontwikkeld voor iedereen die er graag jonger en vitaler uit wil zien. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun huid langer stevig, soepel en strak willen houden. Het werkt met name goed tegen rimpels en oneffenheden in de huid. De reiniging gebeurt op een compleet natuurlijke wijze. Het masseert de huid, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en vermindert de aanwezig afvalstoffen in het gezicht. Na de behandeling zal je minder zichtbaar lijntjes zien en een meer gelijkmatige teint. Bovendien zal het huidoppervlak heerlijk zacht aanvoelen en is je huid goed gehydrateerd.