Antarctica sailing unieke ervaring!

Antarctica sailing heeft ons heel erg verbaasd, want wat was het er geweldig. Niet alleen omgeving van Antarctica zelf, maar alleen de reis alleen was al helemaal geweldig. Je weet niet wat je meemaakt, wat een fantastische ervaring is dit geweest. Ook een ervaring die wij, mijn vrouw en ik, nooit hadden willen missen. Voor geen goud. Zo simpel kan het soms zijn.

Goede keuze gemaakt

Mijn vrouw wou altijd al een keer naar Antarctica reizen met een boot, maar om dit zelf te gaan organiseren is het ook al zowat. Dus zijn we opzoek gegaan naar een organisatie die deze reizen aanbiedt en die hadden we gevonden. We konden op de boot in Rotterdam en zijn toen gevaren naar Antarctica. De ervaring die je alleen al op de boot opdoet zal ik de rest van m’n hele leven blijven onthouden. Je moet dit gewoon echt een keer meemaken.

Sailing to Antarctica

De reis zelf was voor ons al helemaal geweldig. Het zeilen, het meewerken en het genieten van de prachtige, unieke en indrukwekkende omgeving is echt geweldig. Een ervaring die wij nooit hadden willen missen en iedereen heel erg aanraden. Heeft u interesse? Kijk dan eens onder de link van deze alinea.