Alles over uw Jacuzzi Cover

Bubbelbad Onderhoudsproducten Specialist

Bij ieder bubbelbad, jacuzzi en spa is het noodzakelijk om deze goed te onderhouden. Bij Bubbelbad Onderhoudsproducten Specialist vind u daarom al de benodigde producten. In dit artikel gaan we in op de  Jacuzzi covers, de cover is namelijk één van de belangrijkste onderdelen voor uw spa.

De cover
De reden dat de cover noodzakelijk is voor uw spa, is omdat hij de spa beschermt tegen
regen en vuil van buitenaf. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de kuip niet wordt aangetast door weerinvloeden, verkleuringen en bleken.

Materialen
Het binnenwerk van onze covers is gemaakt van 2 EPS-100 isolatieplaten. Deze is binnen de coverhoes nog eens verpakt in een waterdichte plasticfolie. Hierdoor worden de isolatieplaten niet aangetast.

De buitenkant van de cover is bedekt met de cover hoes. Deze is gemaakt van duurzame skai-leer. Aan de hoes zitten handvatten gemonteerd zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Via de site kunt u ook losse Jacuzzi coverhoezen bestellen in het geval dat die van u gescheurd is.

Montage
Het is zeer gemakkelijk om de cover te bevestigen aan uw spa. Hiervoor heeft u een Jacuzzi coverlift nodig. Afhankelijk van het type coverlift kunt u de cover via zowel de boven-  als  onderkant monteren. Houdt er rekening mee dat er gemiddeld een afstand van 50 centimeter vrij moet zijn bij uw spa zodat de cover hierin kan vallen.

Onderhoud
De spa cover krijgt in de tuin veel te verdragen van de weersomstandigheden. Als deze recht in de zon staat kan het leer verbleken of verkleuren. Daarom raden wij u aan om de cover te behandelen met Cover Care. Hierdoor blijft uw cover langer mooi en gaat hij ook langer mee.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. De covers zijn verkrijgbaar in een aantal standaard maten. Ook kunt u ze op maat laten maken. We leveren binnen zowel Nederland en België.