Alles over fitness

Over het algemeen zijn er veel mensen die aan fitness doen, toch is het voor veel mensen vaak lastig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit komt vaak doordat ze niet vaak genoeg gaan, niet de juiste spieren trainen of te snel opgeven. Het te snel opgeven is een onderwerp wat vaak niet ter sprake komt, daarom hebben we ervoor gekozen om ons juist hierop te richten.

Te snel opgeven

Iedereen is er wel bekend mee, je bent aan het fitnessen en je krijgt het gevoel dat je niet meer kunt. Je lichaam lijkt het toppunt bereikt te hebben, maar heeft je lichaam nu echt zijn top bereikt? Vaak blijk je toch nog wat verder te kunnen. De kunst van fitnessen is om dan juist door te gaan, zodat je iedere keer wat verder komt en langer een oefening kunt doen.

Probeer jezelf over te halen om de fitness oefening nog één keer te doen, het zal voor jezelf als een overwinning voelen. Dit is ook hetgeen wat fitness juist zo leuk maakt, het verleggen van je grenzen.

Dus wil je een grotere kans maken om het gewenste resultaat te behalen met fitness? Geef dan niet te snel op, zet juist door. Doe nog een extra keer die fitness oefening waarvan je het idee hebt dat het echt niet meer lukt.

Bekijk voor meer tips Hypertrophy.nl