Afscheid groep 8

Voor het afscheid groep 8 zoek ik een afscheidscadeau. Om inspiratie op te doen ben ik gaan zoeken op het internet. Wij zoeken namelijk niet iets standaards zoals een kaartje. Maar echter iets speciaals! Als jullie lezers nog een leuk idee hebben, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Afscheid groep 8 ideeën

Toen ik naar ideeën voor afscheid groep 8 ben gaan zoeken, zag ik als eerste allerlei knutseldingen. Niet echt iets wat ons leuk lijkt voor een juf. Overigens zijn wij een groep ouders van leerlingen uit groep 8 die een afscheidscadeau willen gaan geven, namens de kinderen, aan de juf. Als bedankje voor dit schooljaar. En als afscheid natuurlijk. Wij waren het er allemaal over eens dat we geen geknutseld ding wilden geven. Maar daarna kwamen we Jilster tegen. Daar lazen we op de website dat je je eigen tijdschrift kunt laten maken. Voor allerlei verschillende momenten. Zo ook voor een afscheid groep 8. Dan kun je namelijk onvergetelijke dingen van dit schooljaar erin zitten, je kunt leuke foto’s plaatsen die dit jaar zijn gemaakt. En daarnaast bijvoorbeeld iedere leerling aan het woord laten komen. Dit vonden wij in ieder geval een hartstikke leuk idee.

Tijdschrift maken

Na ook met andere ouders overlegd te hebben, hebben we besloten om dit in ieder geval te gaan proberen. Want dat kan sowieso nog gratis. Zo zijn we begonnen met het ontwerpen. We besloten om eerst alle teksten erin te gaan zetten. Zo hebben we leerlingen en ouders benaderd om het voor hun onvergetelijke moment erin te laten zetten. Op die manier willen we voor iedere leerling een aparte pagina creëren waarin zowel het kind als de ouders aan het woord komen.

Uiteindelijk was het resultaat fantastisch geworden! Met een hele leuke opmaak door middel van de foto’s. Wij kunnen Jilster dan ook bij ieder aanraden als afscheidscadeau voor groep 8.