Advocaten Arnhem lost problemen snel op

Advocaten Arnhem heeft mijn heel erg goed geholpen. De vriendin van mijn moeder is namelijk advocaat bij dit advocatenkantoor en dus was het zoeken naar goede advocatenkantoor niet van toepassing. We wisten al heel erg snel naar welke advocaat wij heen wilden gaan.

Agrarische problemen

We hadden op een gegeven grote agrarische problemen en onenigheden met de verkoper van onze grond. Wij wilden namelijk een bollenland maken voor een wagenbouwgroep bij ons uit het dorp en daarvoor hadden we een stuk grond gekocht. Het was niet veel groter dan één hectare. Zo groot was het dus niet, maar zo’n klein stukje grond kan wel voor grote problemen zorgen. De grond was namelijk helemaal vervuild. Op zich is dat niet zo’n heel groot probleem als dat van te voren maar wordt aangegeven. Nu was dit niet gedaan dus werden er bollen gepoot. Die moesten uitbloeien tot echte dahlia’s, maar zover is het nooit gekomen. De wagenbouwgroep heeft uiteindelijk duizenden euro’s verloren omdat ze geen

Advocaat Arnhem

Nu hebben we de advocaat ingehuurd om dit eens goed te onderzoeken. Uiteindelijk is er uit gekomen dat de vervuilde grond helemaal schoon moest zijn officieel en dus kreeg de wagenbouwvereniging al zo’n verloren geld terug en moest de verkoper ook nog een schadebedrag betalen. Uiteindelijk zijn we heel erg blij met de medewerking van deze advocaat uit Arnhem.