Advocaat Nijmegen

Als u een advocaat inhuurt is het belangrijk dat het een betrouwbare advocaat is, die nauw betrokken is bij de zaken die behandeld gaan worden. Een advocaat moet het probleem centraal houden en de focus moet op het resultaat worden gehouden. Dit is waar Advocaat in Nijmegen voor staat!

De werkwijze van Advocaat Nijmegen

Wij werken is sommige gevallen met vaste prijsafspraken, dit is echter niet bij alle soort zaken van toepassing. Informeer goed van te voren bij ons hoe het hier mee zit, we willen niet dat u voor verrassingen komt te staan. Wij zijn op diverse gebieden actief, namelijk arbeidsrecht, huurrecht, familierecht en meer. Ook heeft Thijssen Advocatuur diverse samenwerkingsverbanden, wat ook voordeen kan opleveren voor onze cliënten.

Thijssen Advocatuur, dé advocaat in Nijmegen

Advocaat Nijmegen beschikt nu over ruim 10 jaar ervaring in de advocatuur, onze advocaten beschikken dus over de nodige ervaring, en laat ervaring nou net een belangrijk aspect zijn in de advocatuur. Wij zullen als advocaat nooit voor verrassingen komen te staan, dit kan weleens cruciaal zijn in een rechtszaak.

Vragen of opmerkingen? Neem even contact met ons op via 024 82 00 366 of mail ons op info@thijssenadvocatuur.nl, wij hopen u graag van dienst te zijn!

Thijssen Advocatuur | Advocaat Nijmegen