Administratie uit handen

Samen met mijn vrouw hebben wij besloten om in Arnhem een restaurant te openen. Mijn vrouw hebben een uniek concept bedacht, want wij willen een restaurant openen waar je zeer gevarieerd kan eten, maar waar je het eten (restjes) achteraf ook mee naar huis kan nemen. Op deze manier betaal je voor je gerecht, en zul je altijd het maximale uit je betaalde gerecht. Je ziet vaak dat bij een 3-gangen menu de mensen namelijk niet het hele gerecht op kunnen, waardoor er veel eten wordt weggegooid. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

We krijgen dagelijks vele positieve reacties van de klanten, en bovendien zitten wij elke dag volgeboekt. Het gaat super goed, maar het is wel echt enorm aanpoten voor mijn vrouw en mij. Echter heb ik daarom ook besloten om onze administratie uit handen te geven, zodat ik op het administratieve gedeelte in ieder geval wat rust heb. Mijn administratie wordt namelijk gedaan door administratiekantoor Arnhem, en zij zorgen ervoor dat ik mij weer helemaal bezig kan houden met ondernemen.

Zit jij als bedrijf zijnde in de omgeving van Nijmegen en wil jij je administratie uit handen geven en je weer helemaal richten op het ondernemen? Bekijk dan de website van administratiekantoor Nijmegen.