Actueel aanbod van online kinderfilmpjes

Kids-tube.nl is dé website voor de leukste en nieuwste online kinderfilmpjes. De website biedt een verzameling aan van allerlei kinderfilmpjes die te vinden zijn op Youtube en andere online video sites. Kids-tube.nl heeft de beste clips, films en liedjes voor jou en je kindje opgespoord en overzichtelijk weergeven op de website. De kinderfilmpjes zijn onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën van baby filmpjes, peuter filmpjes, kleuter filmpjes, kinderliedjes en films. Zo kun je gemakkelijk navigeren naar de juiste leeftijd en het gewenste item.

Kinderfilmpjes zoeken op thema of populariteit

Ook kun je zeer gemakkelijk zoeken op thema of gewoonweg de meest populaire lijst met video’s afgaan, als je nog niet precies weet wat je wilt kijken. Kids-tube.nl heeft een zeer breed aanbod online kinderfilmpjes van de meest uiteenlopende vrolijke vriendjes, van K3 tot buurman& buurman en van My Little Pony tot Brandweerman Sam. Tevens is aan de wat oudere kids gedacht met de avonturen van Phineas and Ferb, op stap met de nieuwsgierige Smurfen en Barbie Life in the Dreamhouse bijvoorbeeld!

kinderfilmpjes van de smurfen

Tips voor de paps en mams

Daarnaast hebben we ook een pagina voor de vaders en moeders aangemaakt, waar je handige informatie kunt vinden, creatieve knutsel tips en ideeën en de leukste en lekkerste recepten om met je kinderen te maken. Alles praktisch en overzichtelijk op een enkele website, kids-tube.nl!