360 graden fotografie

360 graden fotografie

uw online product voelbaar voor de klant 360 graden fotografie voor productfotografie: Het is iets nieuws voor mij. Ik ken de 360 graden fotografie alleen in panorama. Denk maar aan Google Maps, street view. Je kunt zelf foto’s van de omgeving maken, terwijl je 360 graden om jezelf met de camera draait. Dat is leuk, omdat je zo de omgeving volledig kan bekijken: van boven je hoofd, onder je voeten, voor je, naast je en zelfs achter je.

360 graden fotografie voor productfotografie komt op hetzelfde neer. Alleen nu draait de omgeving niet, maar een voorwerp. Voor 360 graden fotografie schiet je van een bepaald product 360 graden om het product. Dus van boven, onder, en alle zijkanten. Ik heb het zelf gratis getest via de camera RotaryView. Het is een programma dat je op je smartphone kan downloaden en installeren. Het is heel eenvoudig: je richt je camera op een voorwerp. Je klikt. Je draait het voorwerp een kwartslag. Je klikt weer. Zo ga je door totdat je het voorwerp rond gedraaid hebt. Dan klik je op “done” en kun je 3d-productie afspelen en eventueel opslaan.

360 graden fotografie van je product

Ik vind het niet gek dat sinds de opkomst van webwinkels productfotografie populairder is geworden. Wanneer je in de echte winkel iets bekijkt, dan til je een product, dat je leuk vindt, toch ook op? Je bekijkt het product 360 graden rond. Wanneer je een product in een online winkel bekijkt, dan kun je dit product niet oppakken. Dan kun je dit product niet bekijken. Het is dus niet zo gek dat 360 graden fotografie van je product populairder wordt door de toename van webwinkels.
Als klant wil je een product als ware blijven voelen, ruiken, er omheen lopen, etcedra. En jij als verkoper wil dolgraag je product verkopen. Dus wil je graag je klanten iets gunnen en doe je aan 360 graden fotografie.

En zoals ik heel eenvoudig op mijn smartphone een gratis programma kon installeren, waarmee ik aan 360 graden fotografie kan voldoen, is het goedkoop en voor bijna elke verkoper bereikbaar om hier zelf iets aan te doen.

Het is wel een vak om aan goede, kwalitatieve 360 graden fotografie te voldoen. Bij het maken van testfoto’s zie je het voorwerp dansend door het beeld gaan. Dat kan in sommige gevallen natuurlijk een extra leuk, speels beeld geven. Echter staat het niet professioneel als schaduw en / of beeld van plek wisselt. Oefening baart kunst.

Ik zou zou zeggen: veel succes met 360 graden fotografie van uw product!